PET GROOMING WIPES

1.200 L

  • Keni menduar ndonjëherë pse macet pastrohen vete gjithmonë? Meqenëse macet kanë pak gjëndra djerse, lagështia nga pështyma e tyre ndihmon në nxehtësinë.Keshtu ato po bëhen të freskët dhe të pastër!
  • Kur macja ose qeni juaj ka nevojë për pak ndihmë për t’u freskuar ose për t’u larë rreth syve të tyre, Pecetat Biodegraduese Natyrore të Grooming të ATTITUDE janë aty.Duke përdorur përbërës të bazuar në bimë dhe minerale hipoalergjike, ato janë një alternativë e shpejtë për banjë që është e butë për anëtarët me katër këmbë të familjes suaj.
PET GROOMING WIPES

1.200 L