PET MIST COCO LIME

980 L

  • A e dini se hundët e dy qenve nuk janë njësoj? Ata janë unike si shenjat e gishtave të njeriut! Pavarësisht se ku i ndjekin feçkat e tyre, mbajeni kafshën tuaj që të marrë erë të freskët midis banjove dhe seancave të pastrimit me kete deo.
  • Hipoalergjik, i bërë nga përbërës me bazë bimore dhe minerale, dhe pak i aromatizuar me arome kokosi, një spërkatje e shpejtë do të heq erën!
PET MIST COCO LIME

980 L

Select your currency
ALL Albanian lek
EUR Euro