PET SHAMPOO COCO LIME

960 L

  • Shampo e formuluar posaçërisht për t’ju ndihmuar të mbani gezofin e kafshës tuaj me shkëlqim dhe të shëndetshëm.
  • Efektive në heqjen e papastërtive dhe erërave.
  • pH i ekuilibruar për lëkurë të shëndetshme dhe gezof me shkëlqim. Aroma e saj delikate e “coco-lime” është e përshtatshme për hundët e ndjeshme të kafshëve shtëpiake
  • Hipoalergjik dhe i përshtatshëm për të gjitha racat e maceve, qenve dhe kafshëve të tjera të vogla me gëzof.
  • Pa konservantë potencialisht të dëmshëm siç janë fenoksietanoli, parabenet, formaldehidet ose çliruesit e formaldehidit, alkooli benzil dhe MIT.

Out of stock

Select your currency
ALL Albanian lek
EUR Euro