PREGNANCY NOURISHING LOTION

2.400 L

  • our body undergoes many changes as you transition into motherhood. That’s why it’s important to pamper your skin and your growing belly daily.
  • Keep your skin glowing (and growing!) with ATTITUDE Blooming belly™ Body Lotion – Argan. Lightweight, fast-absorbing and protective, our natural body lotion is as good as it gets.
  • Boasting with antioxidants, vitamins and amino acids, our nourishing body lotion will improve your skin’s elasticity and and firmness, so you can glow from the inside out!
PREGNANCY NOURISHING LOTION

2.400 L

Category:

PREGNANCY NOURISHING LOTION

2.400 L

  • Trupi juaj pëson shumë ndryshime ndërsa ju kaloni në mëmësi. Kjo është arsyeja pse është e rëndësishme të përkëdhelni lëkurën dhe barkun tuaj i cili eshte në rritje çdo ditë.
  • Mbani lëkurën tuaj me shkëlqim me Kremin e Trupit – Argan, i lehtë, perthithet shpejtë dhe mbrojtës.
  • I mbushur me antioksidantë, vitamina dhe aminoacide, locioni ynë ushqyes i trupit do të përmirësojë elasticitetin dhe qëndrueshmërinë e lëkurës tuaj, kështu që ju mund të shkëlqeni nga brenda-jashte!
PREGNANCY NOURISHING LOTION

2.400 L

Select your currency
ALL Albanian lek
EUR Euro