PREGNANCY NIPPLE BALM

2.400 L

  • The expression “liquid gold” doesn’t just apply to breastmilk. Argan oil is also an antioxidant-rich substance that is known to nourish and moisturize dry, flaky skin and protect against infection.
  • Soothe chapped nipples and hydrate skin with our fragrance-free Nursing Balm, formulated with natural, hypoallergenic and worry-free ingredients so that your little one can continue breastfeeding in all safety.
PREGNANCY NIPPLE BALM

2.400 L

Category:

PREGNANCY NIPPLE BALM

2.400 L

  • Shprehja “Flori i lëngshem” nuk vlen vetëm për qumështin e gjirit. Vaji i arganit është gjithashtu një substancë e pasur me antioksidantë që dihet se ushqejne dhe hidratojne lëkurën e thatë dhe mbron nga infeksioni.
  • Qetësoni thithkat dhe hidratoni lëkurën me Balsamin tonë pa aromë, të formuluar me përbërës natyralë, hipoalergjikisht dhe te pa demshem, në mënyrë që vogëlushi juaj të vazhdojë të ushqejë me gji në siguri te plote.
PREGNANCY NIPPLE BALM

2.400 L

Select your currency
ALL Albanian lek
EUR Euro