PREGNANCY STRETCH OIL

2.400 L

  • Scarring occurs when the skin can’t bounce back after a period of intense growth.
  • ATTITUDE’s Blooming Belly Stretch Oil is formulated to help maintain your skin’s elasticity during your pregnancy.
  • Formulated with natural, hypoallergenic and worry-free ingredients, our fast-acting moisturizing oil features antioxidant-rich argan and almond oils to firm and nourish skin while being safe for both mom and baby.
PREGNANCY STRETCH OIL

2.400 L

Category:

PREGNANCY STRETCH OIL

2.400 L

  • Strijat ndodhin për shkak se lëkura nuk mund të kapërcejë pas një periudhe të rritjes intensive
  • Vaji i Strijes së barkut është formuluar për të ndihmuar në ruajtjen e elasticitetit të lëkurës tuaj gjatë shtatzënisë.
  • Me përbërës natyralë, hipoalergjik dhe te pa demshem, vaji ynë hidratues me veprim të shpejtë përmban vajra të pasur me antioksidantë të arganit dhe bajames për të forcuar dhe ushqyer lëkurën, ndërsa është i sigurt për nënën dhe foshnjën.
PREGNANCY STRETCH OIL

2.400 L

Select your currency
ALL Albanian lek
EUR Euro