PURE TEXTURE MOLDING PASTE

1.700 L

• Një përzierje në formë paste me veti të shumta që jep një përfundim mat
• Jep mbajtje elastike të punueshme, lufton lagështirën dhe elektrizimin

PURE TEXTURE MOLDING PASTE

1.700 L

Select your currency
ALL Albanian lek
EUR Euro