QUICK TREAT COZY ROSIE

600 L

  • Ka formë të rehatshme që i ngjan një gishti – thjesht vendoseni mini dorezen në gisht, lageni pak me ujë dhe hiqni butësisht çdo element të tepërt ose të padëshiruar të make-up-it (madje edhe atë kundra ujit) ose korrigjoni grimin, p.sh. qoshet sytë ose gojën.
  • Falë formës së tij të përshtatshme dhe mundësisë së ripërdorimit deri në tre muaj, ai do të bëhet një nga aksesorët tuaj të preferuar kozmetikë!
QUICK TREAT COZY ROSIE

600 L

Select your currency
ALL Albanian lek
EUR Euro