Refill Safety Razor Blades – Pack Of 10

450 L

Rimbushja e briskut – Pako me 10 tehe

Këto teh çeliku inox me dy tehe përshtaten me briskun tuaj, duke ju dhënë rruajtjen perfekte dhe lëkurën të lëmuar. Brisqet tradicionale kanë një hapsire të vogël midis tehut dhe kornizës, duke i lejuar qimet të ikin nga koka e briskut, në vend që të ngecin si koka të disponueshme.

Refill Safety Razor Blades – Pack Of 10

450 L

Select your currency
ALL Albanian lek
EUR Euro