SHOWER GEL REGENERATING

1.500 L

  • Shower gel with lemon leaf extracts helps cleanse and regenerate skin.
  • EWG Verified™, hypoallergenic and dermatologically-tested, our shower gel includes moringa seed extract, known for its antipollution properties.
  • Put the power of nature to work to give you a healthy and glowing skin!
SHOWER GEL REGENERATING

1.500 L

Categories: ,

SHOWER GEL REGENERATING

1.500 L

  • Shampoe trupit ne forme xheli, me ekstrakte të gjetheve të limonit  ndihmon në pastrimin dhe rigjenerimin e lëkurës.
  • EWG Verified ™, hipoalergjik dhe i testuar dermatologjikisht, shampoja përmban ekstrakt të farës së moringës, i njohur për vetitë e tij kundër ndotjes.
  • Fale fuqise se natyres, lekure juaj do te jete me e paster dhe me e shendetshme.
SHOWER GEL REGENERATING

1.500 L

Select your currency
ALL Albanian lek
EUR Euro