RESCUERXX 3.7mL

600 L

Një trajtim mjaft efektiv nga CND që rregullon thonjtë e dëmtuar me fuqinë e proteinave , Keratines  dhe vajit hidratues të Jojobës. Me përdorimin e përditshëm, cipa e thoit dhe njollat e bardha zvogëlohen në mënyrë drastike dhe ju do te shihni  çdo ditë një ndryshim te ri. Pas nje jave Thonjte jane me te forte dhe me te hidratuar.

Out of stock

Select your currency
ALL Albanian lek
EUR Euro