RIDGEFX

1.300 L

Ridgefx është një përforcues dhe mbushës i sipërfaqes së thonjve që perfeksionon pamjen e thoit natyral. Me OPTIFIL TECHNOLOGY™, zbut dhe maskon papërsosmëritë e thoit për një aplikim të bukur te manikyrit

Rezultatet e vërtetuara klinikisht:

*    Thonjtë duken dhe ndjehen menjëherë më të lëmuar

*    Eliminon nevojën për lemim

*    Shkëlqen dukshëm ngjyrën e thonjve

RIDGEFX

1.300 L

Select your currency
ALL Albanian lek
EUR Euro