ROOT BOOST SPRAY

2.100 L

Shkumë për volum dhe stil
Shkumë që përdoret në rrënjën e flokut dhe i jep ngritje ekstreme rrënjëve. E trash flokun dhe shton forcë, elasticitet dhe butësi. Përmban vaj bajamesh të ëmbla, lavender që ushqejnë flokun. Aplikojeni nga 10-12 cm largësi në flokë të lagur duke u përqëndruar tek pjesa e rrënjëve

Out of stock

Categories: , , , , ,
Select your currency
ALL Albanian lek
EUR Euro