SLICK TRICK POMADE

2.000 L

• Pastë stilante për të gjithë djemtë që kërkojnë perfektën
• Mbajtje e rregullt gjatë gjithë dites, nuk yndyros flokun
• I jep shkëqim flokëve dhe shpëlahet lehtë

Out of stock

Select your currency
ALL Albanian lek
EUR Euro