BODY CREAM SOOTHING

2.400 L

  • Did you know white tea leaf extract is known to delay the aging process thanks to its high antioxidant concentration? It also helps to protect your skin from daily oxidation.
  • Harness the power of antioxidant-rich white tea leaf extract with ATTITUDE’s Super leaves™ Soothing Body Cream to help calm dry skin. You will love its aroma that reminds us of guava and berries.
  • EWG Verified™, hypoallergenic and dermatologically-tested, our body cream includes moringa seed extract, known for its antipollution properties.
  • Put the power of nature to work to give you a healthy and glowing skin!

Out of stock

BODY CREAM SOOTHING

2.400 L

  • A e dini se ekstrakti i gjetheve të çajit të bardhë vonon procesin e plakjes falë përqendrimit të lartë antioksidanteve?Ndihmon gjithashtu për të mbrojtur lëkurën tuaj nga oksidimi i përditshëm.
  • Përdorni fuqinë e ekstraktit të gjetheve të çajit të bardhë të pasur me antioksidantë me kremin trupor qetësues për të ndihmuar qetësimin e lëkurës së thatë.Ju do të pëlqeni aromën e saj që na kujton guavën dhe manaferrat.
  • Hipolergjik dhe i testuar dermatologjikisht, kremi ynë i trupit përfshin ekstraktin e farës se moringes, e njohur për vetitë e saj kundër ndotjes.
  • Vendosni fuqinë e natyrës në punë për te patur një lëkurë të shëndetshme dhe me shkëlqim!

Out of stock

Select your currency
ALL Albanian lek
EUR Euro