SUBRINA DETOX SHAMPOO

800 L

  • Shampo speciale që pastron butësisht, hidraton dhe ofron rehati në lëkurën e kokës.
  • Më e mira në kombinim me Skrab Detox Scalp.
  • Përbërësit aktivë: Ekstrakt Calendula, Betaine.
  • Lloji i flokëve: Perfekt për skalpin e irrituar dhe të thatë.
SUBRINA DETOX SHAMPOO

800 L

SUBRINA DETOX SHAMPOO

800 L

  • Special sensitive shampoo that gently cleanses, hydrates and provides scalp comfort.
  • Best in combination with Detox Scalp Scrub.
  • Active ingredients: Calendula Extract, Betaine.
  • Type of hair: Perfect for irritated and dry scalp.
SUBRINA DETOX SHAMPOO

800 L

Category:
Select your currency
ALL Albanian lek
EUR Euro