SUBRINA HAND SANITISER

500 L

Xheli i duarve anti-bakterial thithet shpejt dhe lë lëkurën të thatë. Ka një aromë të këndshme të mentolit. Dezinfektuesi i duarve është i përshtatshëm për përdorim në të gjitha moshat.

Përbërës aktiv: 65% e Etanolit.

480ml

SUBRINA HAND SANITISER

500 L

Categories: ,
Select your currency
ALL Albanian lek
EUR Euro