SUBRINA MOUSSE XSTRONG

1.200 L

Një shkumë për të gjitha llojet e flokëve që siguron mbajtje dhe strukturë të forte.

300ml

SUBRINA MOUSSE XSTRONG

1.200 L

Select your currency
ALL Albanian lek
EUR Euro