SUBRINA SHINE SPRAY

1.400 L

  • Spray per shkëlqim i jep flokëve atë ndjenjën luksoze të sallonit, duke kontrolluar flokët që elektrizohen dhe maskuar e se miri pamjen e majave dyshe dhe të thata.
  • Aplikojeni ne floke te thate per ekstra shkelqim.
SUBRINA SHINE SPRAY

1.400 L

Select your currency
ALL Albanian lek
EUR Euro