SUBRINA WET HAIR SPRAY

1.200 L

  • Një llak flokësh jo-aerosol me mbajtje  tepër të fortë që siguron një stil flokësh të qëndrueshëm
  • I përkryer per sprucimin përfundimtar për të gjitha llojet e modeleve të flokëve.
  • Per te gjitha llojet e flokeve, mesatare dhe te gjata
  • Aplikojeni ne floke te thate per te fiksuar modelin
SUBRINA WET HAIR SPRAY

1.200 L

Categories: , , , ,
Select your currency
ALL Albanian lek
EUR Euro