SUPREME PRO

1800 L

  • Furce me qimet qeramike
  • Ne secilen nga majat ka topa të butë te cilat ruajnë lëkurën e kokës nga gervishtjet
  • Jastëk i butë i rehatshëm per nje krehje te perkryer
  • Për ckoklavitje dhe stilim
  • Anti-statike
SUPREME PRO

1800 L

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro