THE ULTIMATE FINISHER CORAL

2.500 L

The Ultimate është projektuar për të perdorur ne flokë te thate. Përdoreni atë për te krijuar volum dhe teksturë, për të shtuar butësi dhe shkëlqim, si dhe për të mirëmbajtur extensionst. Dhëmbët unikë janë më të gjatë, duke lejuar që kjo furçë të rrëshqasë butësisht nëpër të gjitha llojet e flokëve, me majat më të buta që lëmojnë kutikulat e flokëve për një shkëlqim të lartë. Është një furçë e përsosur përfundimi në rutinën tuaj.

THE ULTIMATE FINISHER CORAL

2.500 L

Select your currency
ALL Albanian lek
EUR Euro