THICK-UP LINE

850 L

I shkëlqyer për flokë të hollë, ky stilues i gjithanshëm krijon definicion dhe teksturë me një mbajtje fleksibël dhe përfundim natyral. I jep flokëve ngritje, kontroll dhe mbajtje stili, me floke më të trashe dhe më të plote.

Përdorimi: Punoni në flokë të tharë me peshqir dhe thajini në formë ose lëreni të thahen në menyre natyrale për flokë të butë dhe të prekshëm.

THICK-UP LINE

850 L