TRAVEL SET EXPERT DRY SKIN

2.400 L

Travel Set per lekure te thate përmban:

  • Dorezën për heqjen e kozmetikës GLOV Dry Skin për lëkurë të thate,
  • Quick Treat doreza mini si gisht për korrigjimet e make-up-it ose dhe korrigjimin e tij nese dicka nuk ka shkuar mire.
  • Sapun të dedikuar Magnet Cleanser, me të cilin mund të mbani lehtësisht të pastër aksesorët tuaj kozmetikë. Pas çdo përdorimi, lani dorezën dhe lëreni të thahet.
  • Të gjitha produktet mbyllen në një çantë kozmetike të përshtatshme, që kursen hapësirë si në një valixhe të vogël ashtu edhe ne nje çantë shpine.
TRAVEL SET EXPERT DRY SKIN

2.400 L

Select your currency
ALL Albanian lek
EUR Euro