TWINS PRIMA BALLERINA

600 L

Twins jane inspirim nga e shkuara por me pamje nga e ardhmja, keto kapse flokesh jane nje dashuri per floket.

Mund te vendosen dhe hiqen shume tjesht, mbeshtille dhe rrotuloje.

Kjo do the thothe me pak demtime ne floke.

TWINS PRIMA BALLERINA

600 L

Select your currency
ALL Albanian lek
EUR Euro