TWINS PURRFECTION

600 L

Twins jane inspirim nga e shkuara por me pamje nga e ardhmja, keto kapse flokesh jane nje dashuri per floket.

Mund te vendosen dhe hiqen shume tjesht, mbeshtille dhe rrotuloje.

Kjo do the thothe me pak demtime ne floke.

TWINS PURRFECTION

600 L

Select your currency
ALL Albanian lek
EUR Euro