WAX STICK

2.700 L

Ofron cilësi dhe stilim të paracaktuar mirë
• Siguron mbajtje të fortë, Ideale për modele flokësh të shkurtër
• Përmban vaj i bimës së Kastorit, dyll Blete dhe qiri Japonez që i japin cilësinë e duhur këtij produkti

WAX STICK

2.700 L

Select your currency
ALL Albanian lek
EUR Euro