YOUR HIGHNESS CONDITIONER

630 L

• Pa sufat dhe mbrojtës i ngjyrës
• Rrit volumin, zbut dhe hidraton
• Parandalon dëmtimet nga nxehtësia dhe rrezet UV
• Përmban Vaj bajamesh të ëmbla dhe Provitamin B5

YOUR HIGHNESS CONDITIONER

630 L