SPRUNCHIE DUO GO WITH FLOW

1300 Lekë

Tani, Scrunchie i famshem është kthyer përsëri ne trend! Me një dizajn të ri dhe  veshje te permiresuar, Invisibobble® prezanton me krenari SPRUNCHIE. Super elastik, i butë ne prekje dhe i mbështjellë me cope elegante,per ta bere sa me  tërheqësi nga syte dhe te pershatshem per perdorim te perditshem. Fshehur nën copen luksoze, Invisibobble® SPRUNCHIE përmban një origjinal klasike, duke bere qe te përfitohen te gjitha avantazhet  që vijnë nga  super “talenti” i tij .

  • permban nje Invisibobble brenda.
  • aksesor fashion
  • Rehati dhe mbajtje e forte pa presion
  • Nuk krijon dhimbje koke
SPRUNCHIE DUO GO WITH FLOW

1300 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro