EVERCLAW Leo Love

900 Lekë

  • EVERCLAW – një kapëse flokësh jashtëzakonisht elegante me cilësinë më të lartë të mundshme. Zakonisht dhembezat e kapseve ne pergjithesi thyhen shpejt! Kjo është arsyeja pse EVERCLAW është bërë nga materiali acetat rezistent dhe (pothuajse) “i pathyeshëm”, për të siguruar që ai të jetë afatgjatë.
  • E veçanta: EVERCLAW është 100% pa metal dhe i dashuron flokët, me një teknologji Polyspring.
  • Me formën e tij unike dhe dizajnin delikat të leopardit, ai bie në sy dhe shkon me të gjitha ngjyrat, llojet dhe stilet e flokëve. Në të njëjtën kohë, ofron rehati gjate gjithe dites.
EVERCLAW Leo Love

900 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro