-25%

fytyra dhe trupi

MATERIA

1400 Lekë
-50%

e thatë dhe e dehidratuar

FABULOS BODY OIL

4300 Lekë
-70%

ATTITUDE

BODY BUTTER

720 Lekë
-70%

ATTITUDE

DRY BODY OIL

720 Lekë
Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro