Invisibobble është një lloj kapëse flokësh që është vërtetuar shkencërisht se shkaktojnë më pak dëme, më pak shenja dhe më pak dhimbje se kapëset tradicionale të flokëve. Kjo teknologji e re vjen me formën unike të saj të spirales, duke ndryshuar mënyrën se si forca e tensionit ndahet në flokë.

New

AKSESORË FLOKËSH

CLIPSTAR Pastel Perfection

800 Lekë
New
New

AKSESORË FLOKËSH

CLIPSTAR Clawdia Tortoise L

1000 Lekë
New
New

AKSESORË FLOKËSH

HAIR TIE Black

700 Lekë
Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro