Olivia Garden është një markë e njohur në botën e kozmetikës dhe profesionistëve të flokëve. Ofron një gamë të gjerë produktesh profesionale për kujdesin e flokëve, si furçat, krehërat dhe aksesore të tjera. Produktet e Olivia Garden janë krijuar për të siguruar stilim të lehtë dhe të shpejtë, një zgjedhje e shkëlqyer për këdo që kërkon mjete të cilat mund t’i besojnë për stilimin e flokëve në mënyrë profesionale.

AKSESORË FLOKËSH

FINGERBRUSH Lavender

2400 Lekë

AKSESORË FLOKËSH

Expert Blowout Shine Gold 65mm

3800 Lekë
Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro