CND Nailcare është një markë profesionale e kujdesit për thonjtë që ofron një gamë të gjërë produkteve të cilësisë së lartë, duke përfshirë manikyr, manikyr xhel, trajtimet dhe mjete. Ajo është një zgjedhje e shkëlqyer për këdo që kërkon produkte të kujdesit të thonjve me cilësi të lartë.

CND

RIDGEFX

1300 Lekë
Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro