Elchim është një markë italiane që ofron mjete me cilësi të lartë për stilimin e flokëve, duke përfshirë tharëse flokësh, masha dhe pjastra. Produktet Elchim janë krijuar për të siguruar stilim të shpejtë dhe efikas, duke mbrojtur flokët nga dëmtimi. Është një zgjedhje e shkëlqyer për këdo që kërkon mjete për stilimin e flokëve të klasës profesionale.

New

AKSESORË FLOKËSH

Dress Code

11900 Lekë
Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro