Glov është një markë revolucionare që ofron një sërë produkte inovative për kujdesin e lëkurës. Të gjitha produktet e kësaj markës janë vegane dhe të buta për lëkurën, duke i bërë ato një zgjedhje të shkëlqyer për këdo që kërkon një zgjidhje efektive për kujdesin e lëkurës.

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro