LOOP+ Be Strong

1300 Lekë

  • LOOP+ siguron një mbajtje ideale për flokë të trashë dhe kaçurrelë. Teknologjia spirale lejon që pëlhura të mbështillet ngushtë rreth bobinave, gjë që mundëson performancë maksimale me fërkim minimal. HAIRLOVETECH™ brenda shkakton më pak dëmtime dhe më pak shenja, kështu që nuk duhet të shqetësoheni më për t’i mbajtur flokët nën kontroll.
  • E bere me hairlovetech™
  • Ka spirale Power brenda, e testuar dhe aprovuar shkencërisht
  • Më pak dëmtim
  • Më pak shenja ne floke
  • Mbajtje e forte
  • Vjen ne paketin me 3 cope ne ngjyra te ndryshme
LOOP+ Be Strong

1300 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro