8th Sense Run Amethyst

25800 Lekë

8th Sense nga Elchim eshte një tharëse e gjeneratës së re që përmban një motor dixhital

Shumë të lehtë dhe me jetëgjatësi i prodhuar tërësisht në Itali

Sistemi Jonik & Qeramik parandalon mbinxehjen e flokëve, than flokët nga brenda dhe rrit shkëlqimin natyral

Fuqia: 2,400 W

Tharese 8th Sense Elchim
8th Sense Run Amethyst

25800 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro