Dress Code

11900 Lekë

E thjeshtë për t’u përdorur, Dress Code ju lejon t’i trajtoni flokët tuaj si një profesionist i vertete. Lëmon edhe flokët më kaçurrela, duke i lënë të bute dhe me shkëlqim. Dizajn bashkëkohor, forma ergonomike dhe materiale të lehta qe zvogëlojne peshën dhe për të shmangur lodhjen e  dorës. Dress Code është miku i stilimit tuaj, përqendron ajrin dhe nxehtësinë në mënyrë optimale, ndërsa konsumon një sasi të ulët energjie. Kjo teknologji rrit performancën dhe kursen energji sepse arrin rezultate në më pak kohë.

  • Dizajn ergonomik
  • Material ultra i lehtë
  • Rrezatim i ulet elektromagnetik
  • Sistemi i nxehtësisë qeramike dhe infrared
  • Motor profesional me jetë të gjatë
  • Fuqia: 1660W (performanca ekuivalente me 2.100W)
Dress Code

11900 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro