CATCH OF THE DAY

Original price was: 3400 Lekë.Current price is: 2040 Lekë.

Eshte manikyri xhel me performacen me te larte dhe aplikimin me te shpejte.

Nuk demton thoin sepse nuk eshte e nevojshme perdorimi i limes, mjaftojne vetem 2 shtresa te holla dhe  thahet per 60 sekonda  ne llampen LED

Mbi 100 ngjyra dhe koleksione qe perditesohen cdo sezon sipas trendit te kohes

CATCH OF THE DAY

Original price was: 3400 Lekë.Current price is: 2040 Lekë.

Categories: , , ,
Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro