RESCUERXX 15mL

2300 Lekë

Një trajtim mjaft efektiv nga CND që rregullon thonjtë e dëmtuar, me fuqinë e proteinave, Keratines  dhe vajit hidratues të Jojobës. Me përdorimin e përditshëm, cipa e thoit dhe njollat e bardha zvogëlohen në mënyrë drastike dhe ju do te shihni  çdo ditë një ndryshim te ri. Pas nje jave Thonjte jane me te forte dhe me te hidratuar.

RESCUERXX 15mL

2300 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro