Day + Night Hydration Set – kurse 15%

Original price was: 8350 Lekë.Current price is: 7100 Lekë.

Save 15% with the Day and Night Hydration Set!

Includes the following full-sized products:

  • Organic Face Serum with Coffee Oil
  • Face Moisturiser with Vitamin E
  • Night Cream with Hyaluronic Acid & Niacinamide

The Face Serum with upcycled coffee oil helps to brighten and nourish the skin. It’s formulated with hydrating rosehip and skin-supporting sea buckthorn oil. Suitable for all skin types and also makes an excellent hair or beard oil – a perfect gender-neutral present!

Our Face Moisturiser is a deeply hydrating, fast-absorbing face cream that nourishes and soothes skin. Enriched with cocoa butter to nourish and argan to protect. Suitable for all skin types.

Our Night Cream is formulated with replenishing niacinamide to even skin tone, hyaluronic acid to hydrate and rosehip oil to promote overnight skin regeneration. The cold-pressed upcycled blueberry extract protects against blue light and is a source of pro-retinol that works to minimise the signs of

Një rutinë e përsosur per fytyren me 3 hapa, dite dhe nate

I përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës

Kurseni 15% me setin e hidratimit të ditës dhe natës!

Paketimi përfshin produktet e mëposhtme:

Serum organik fytyre me vaj kafeje

Krem hidratues fytyre me vitamine E

Krem nate me acid hialuronik dhe niacinamide

Paketim 100% i riciklueshëm në shishe qelqi, kavanoz qelqi ose tub alumini. Formuluar pa vaj palme, parabene, ftalate, silikone, vaj mineral dhe parfum. Këto produkte janë natyrale, vegane, pa rrezikshmeri dhe përmbajnë përbërës të ricikluar

ageing skin.

Day + Night Hydration Set – kurse 15%

Original price was: 8350 Lekë.Current price is: 7100 Lekë.

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro