Refill Safety Razor Blades

450 Lekë

  • Rimbushja e briskut – Pako me 10 tehe
  • Këto teh çeliku inox me dy tehe përshtaten me briskun tuaj, duke ju dhënë rruajtjen perfekte dhe lëkurën të lëmuar. Brisqet tradicionale kanë një hapsire të vogël midis tehut dhe kornizës, duke i lejuar qimet të ikin nga koka e briskut, në vend që të ngecin si koka të disponueshme.
Refill Safety Razor Blades

450 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro