OFFLY FAST 222mL

1400 Lekë

Heq ne menyre te sigurt dhe pa e thare thoin apo lekuren fale perberjes se tij me vaj Macadamia dhe Vitamine E.

Mund te perdoret per Vinylux manikyr, Shellac manikyr xhel dhe per cdo lloj tjeter.

OFFLY FAST 222mL

1400 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro