MAKEUP LIP BRUSH “KISS ME IN LA”

1200 Lekë

  • Një furçë e hollë dhe fleksibël për aplikimin e buzëkuqve dhe shkëlqimit të buzëve.
  • Madhësia e saj e vogël siguron aplikim të saktë të produktit. Ndihmon për të nxjerrë në pah në mënyrë perfekte konturin e buzëve dhe lejon që ato të zmadhohen vizualisht.
  • Forma e sheshtë e qimeve siguron aplikim të saktë dhe efikas të produktit.
MAKEUP LIP BRUSH “KISS ME IN LA”

1200 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro