STORAGE BOX

  • Kuti per ruajtjen dhe organizimin e aksesoreve tuaj te stampimit.
  • Me ndarese levizese, mentesha akriliku dhe mbyllje magnetike.
  • Mban deri 100 pllaka stampimi.
  • Ideale per te transportuar dhe ruajtur nga papastertite.
Categories: , , ,
Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro