AIR PURIFIER LAVENDER/EUCALYPTUS

1100 Lekë

  • A e dini se qymyri është një filtër i fuqishëm?Pastron dhe thith grimcat e ajrit dhe ndotësit!
  • Pastrues natyral i ajrit ATTITUDE Nature + TechnologyTM – Lavender & Eucalyptus përmban qymyr të aktivizuar për të aromatizuar shtëpinë tuaj dhe për të pastruar ajrin nga ndotësit.
  • Duke përdorur vetëm përbërës të bazuar në bimë dhe minerale, pastruesi ynë natyral i ajrit, aromatizohet me aromën freskuese të lavanderit dhe eukaliptit, kështu që ju mund të qetësoheni, të relaksoheni dhe të merrni frymë lehtë deri në gjashtë javë (në varësi të madhësisë së dhomës)!
AIR PURIFIER LAVENDER/EUCALYPTUS

1100 Lekë

SKU: 55228 Categories: , , Tag:
Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro