3900 Healthy Ionic Titanium

19400 Lekë

Kushtuar atyre që duan një tharëse flokësh profesionale me dizajn italian. Përfundimi artizanal “pasqyrë” është vetëm veshja në këtë tharëse flokësh. Bukuria e vërtetë është e fshehur brenda, ku teknologjia jep performancë të shkëlqyeshme për sa i përket nxehtësisë, fuqisë, ekuilibrit dhe zhurmës. Teknologjia është e avancuar, por mjaft delikate për të respektuar mirëqenien e flokëve dhe zvogëlimin e kohës së stilimit falë sistemit jonik-qeramik, i cili rrit hidratimin dhe shkëlqimin.

Sistem mbrojtjes nga valët elektromagnetike (LOW EMF), model 3900 ka fituar çmime të shumta, si tharesja më e mirë profesionale në 2014 dhe 2015, duke e bërë atë një nga produktet më të mira nga Elchim.

 

  • E lehte në përdorim, peshe e ekuilibruar dhe zhurmë e ulet e motorrit
  • Sistemi i mbrojtjes nga fushat elektromagnetike (emf i ulët);
  • Sistem Ionik dhe qeramik për të hidratuar flokët dhe për ti mbajtur me shkëlqim, duke eleminuar elektrizimin
  • Butoni i ajrit të ftohtë me veprim të kontrolluar;
  • Fuqia: 2400W.
3900 Healthy Ionic Titanium

19400 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro