BABY & KIDS MINERAL STICK SPF30

3000 Lekë

  • Keni menduar ndonjëherë pse hundët e serfisteve dhe rojeve të shpëtimit janë shpesh të bardha? Kjo sepse ata përdorin një krem dielli fizik që përmban oksid zinku. Oksidi i zinkut formon një pengesë fizike dhe të papërshkueshme nga uji mbi lëkurë, duke mbrojtur nga rrezet UVA dhe UVB. Më të mëdha janë grimcat e zinkut dhe me i madh eshte përqendrimi, më i bardhë do të jetë kremi i diellit!
  • Ne zgjodhëm molekulën e oksidit të zinkut me madhësi të përsosur për të marrë një ekuilibër të mirë midis sigurisë dhe funksionalitetit. Ky produkt i punuar me oksid zinku përmban përbërës natyralë dhe është zgjidhja perfekte pa shqetësime për fëmijët, madje edhe per të rriturit gjatë pushimeve!
BABY & KIDS MINERAL STICK SPF30

3000 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro