8th Sense Anemos Pink

44500 Lekë

Tharëse ultra e lehtë me teknologji sonic pa mikro-furça. Anemos nuk është vetëm një koncentrat i peshës së lehtë, përtej çdo imagjinate, ai është një mjet profesional, performues dhe preçiz me motorin e tij dixhital pa furça me teknologjinë sonike, i heshtur dhe i fuqishëm me flokët më të gjitha tipet e flokeve.

Tharëse flokësh e Gjeneratës së Re sipas Elchim, e ëndërruar dhe e prodhuar në Itali sipas traditës së tharëses profesionale, e riinterpretuar në një dizajn të ri futuristik dhe ikonik.

Motori dixhital pa mikro-furça me teknologjinë Sonic: e bën tharësen e flokëve të shpejtë (110,000 rpm), me performancë të shkëlqyer profesionale në një dizajn ultra-kompakt.

Fuqia dhe kontrolli i përsosur: falë një studimi të avancuar të dinamikës së flukseve të ajrit dhe përqendrueshmerise per të krijuar dhe për të përmirësuar presionin (55 mBar) dhe rrjedhën e ajrit (33,814 fl oz/min – 1,000 L/min), Anemos garanton përsosmeri në stilim në një kohë të shkurtër.

I heshtur: më pak se 69 dBA për një reduktim të ndotjes akustike në sallon.

Për të gjitha llojet e flokëve: falë 3 shpejtësive dhe 4 temperaturave me sistemin LED të ndritshëm për lexim të lehtë. Efektive për flokët më të trashë dhe më të dredhur si dhe për flokët e hollë si në filozofinë e linjës 8th Sense.

Ergonomi perfekte: rezultat i kombinimit të duhur të peshës së lehtë (290 gr – 10,2 oz.), ekuilibrit dhe dizajnit ergonomik.

Filtri special: i projektuar nga laboratorët Elchim për t’u nxjerrë lehtësisht, pastruar dhe gjithmonë i zëvendësueshëm.

Sistemi jonik: përmirëson hidratimin e flokëve dhe redukton demtimin e tyre.

Prodhuar ne Itali: i pari i kategorisë së tij i ndërtuar tërësisht në Itali  sipas standardeve të “tharëses origjinale Made in Italy”.

Out of stock

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro